Telefon

+ 385 1 24 30 262
` `

Adresa

Benkovićeva ulica 4A, 10000 Zagreb

O nama

 A4A1096 small

Poduzeće Elsis d.o.o. osnovano je 1993. godine. Puni naziv poduzeća je Elsis d.o.o. - društvo s ograničenom odgovornošću za projektiranje, zastupanje i proizvodnju. Sjedište poduzeća nalazi se u Zagrebu, u Mašekovoj ulici br. 9.

Poduzeće Elsis d.o.o. ekskluzivni je zastupnik za Hrvatsku, BiH, Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju  i Albaniju slijedećih renomiranih poduzeća: Hauff-Technik (Njemačka), Siba (Njemačka), Silko (Češka), Radpol (Poljska), Lapp (Poljska) i Kuvag ­(Austrija).

Osnovna djelatnost poduzeća od osnivanja zastupanje je renomiranih proizvođača tehničke opreme te distribucija specijalnih tehničkih proizvoda koji se ne proizvode u Republici Hrvatskoj. To su kabelski i cijevni brtveni sustavi, osigurači, oprema za kompenzaciju jalove snage, izolatori i dr. Također u suradnji s kooperantskim tvrtkama, proizvodi specijalne elektrode po narudžbi kupca i plasira ih na inozemno tržište.

Vaš partner Elsis d.o.o. pruža optimalna rješenja za sve Vaše potrebe te nudi tehničke savjete pri odabiru, projektiranju i montaži proizvoda.